ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ

Η αναρρίχηση αποτελεί μία από τις βασικές δραστηριότητες της Ο.Α.Λ.Θ. γι’ αυτό και στις εγκαταστάσεις του συλλόγου η τεχνητή πίστα αναρρίχησης (boulder) αποτελεί το κύριο χαρακτηριστικό. Η πολυετή μας εμπειρία και αγάπη για την δραστηριότητα της αναρρίχησης είχε ως αποτέλεσμα την δημιουργία μιας νέας κατασκευής για να πληρεί τις πλέον αυξημένες ανάγκες των αναρριχητών του συλλόγου.

Με περισσότερα από 400 τετραγωνικά μέτρα τα γραφεία της Ο.Α.Λ.Θ. είναι ανοιχτά σε καθημερινή βάση ως ένας φιλόξενος χώρος όπου μπορεί κανείς να αθληθεί, να βρει φίλους με κοινά ενδιαφέροντα, να δει παρουσιάσεις και προβολές και να περάσει ευχάριστα αρκετές ώρες.

Η τεχνητή πίστα αναρρίχησης είναι μία από τις καλύτερες κατασκευές στο είδος της στην Βόρεια Ελλάδα, δίνοντας την ευκαιρία στους αναρριχητές της Θεσσαλονίκης αλλά και της ευρύτερης περιοχής να αθληθούν σε υψηλό επίπεδο αλλά να γίνουν και αυτοί ένα κομμάτι της αναρριχητικής κοινότητας.

Η Ο.Α.Λ.Θ. μέσω της βελτίωσης των εγκαταστάσεων της, έχει ως στόχο την διάδοση της αναρρίχησης, της πεζοπορίας, της ορειβασίας αλλά και άλλων υπαίθριων δραστηριοτήτων που σχετίζονται με το βουνό σε άτομα όλων των ηλικιών και πάνω απ’ όλα την ενδυνάμωση της σχέσης του ανθρώπου με την φύση.

Πληροφορίες & Συνδρομές.

Η χρήση της τεχνητής πίστας αναρρίχησης μπορεί να γίνει από τα μέλη του συλλόγου τα οποία έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή (24€ ευρώ) καθώς και την μηνιαία εισφορά χρήσης (20€ ευρώ) της πίστας.

Η ετήσια συνδρομή εξοφλείται μία φορά και κατόπιν ο κάθε αναρριχητής πληρώνει την μηνιαία εισφορά για τους μήνες που θα κάνει χρήση της πίστας. Η εισφορά για τα μη-μέλη είναι (5€ ευρώ) για ημερήσια χρήση ή (30€ ευρώ) για μηνιαία.

Για τις πεζοπορικές & ορειβατικές εκδρομές η τιμή συμμετοχής για τις μονοήμερες είναι (12€ ευρώ) για τα μέλη, και (16€ ευρώ) για τα μη μέλη.

Για τις πολυήμερες είναι περίπου (50€ ευρώ) και εξαρτάται από την απόσταση, τις ημέρες, κ.λ.π. Τα μέλη θα πρέπει να έχουν καταβάλει την ετήσια συνδρομή (24€ ευρώ).

Comments are closed.