23/1/2022 Καλογερικό Ομβριανός

Αναχώρηση 7 π.µ. από Εγνατία και Αντιγονιδών γωνία για Μοναστήρι Αγ. Αναστασίας. Α οµάδα: Ανάβαση από Αγ. Αναστασία (339µ) στον Οµβριανό (1009µ), και κατάβαση στα Πετροκέρασα (400µ). Ωρες πορείας 5. Β οµάδα: Διάσχιση από Μοναστήρι της Αγίας Αναστασίας (339µ), ανάβαση στον Οµβριανό (1009µ), κατάβαση στα Πετροκέρασα (400µ). Υπάρχει η δυνατότητα προώθησης της Β οµάδας πιο ψηλά στη διασταλυρωση για Λιβάδι και Πετροκέρασα για διευκόλυνση της. Ωρες πορείας 5-6. Θα υπάρξει χρόνος για φαγητό στα Πετροκέρασα. Συντονιστές Β οµάδας:  Ζαγκαρέτου Κ. & Μαχίλη Ι.

Η εξόρμηση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι συμμετέχοντες που πρέπει να έχουν εμβολιαστεί και να έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού μαζί τους ή να έχουν πιστοποιητικό νόσησης διαφορετικά θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό rapid test 48 ώρες για να κάνουν τη συμμετοχή τους, σύμφωνα με τις νέες υποδείξεις της Γ.Γ.Α. και του Ε.Ο.Δ.Υ. Στο Πούλμαν θα υπάρχει η προβλεπόμενη πληρότητα από το νόμο και υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλη τη διαδρομή.

Για δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες καλέστε 6970425239 το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ. Όσοι δηλώσεις ακυρώνουν Σάββατο ή Κυριακή ή δεν εγκαθίστανται στην αναχώρηση χρεώνονται το ποσό της συμμετοχής.

ομβριανός2 ομβριανός3

Tags: , ,

Comments are closed.