2ος Αγώνας Κυπέλλου Boulder 2012 Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου.

Ο Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής, σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της Ε.Ο.Ο.Α. και σε συνεργασία με τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Φυλής (Α.Ο.Δ.Φ.), προκηρύσσει τη διεξαγωγή του Β’ αγώνα του 14ου Κυπέλλου Boulder «Αθ. Λευκαδίτη». Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου 2012 στην αναρριχητική πίστα του Αθλητικού Οργανισμού του Δήμου Φυλής στη θέση «ΘΕΑ», διεύθυνση: Λεωφ. Φυλής και Αλιάνθου, Φυλή Αττικής.

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ: Οι αγώνες θα ξεκινήσουν 10:00 με τα προκριματικά όλων των κατηγοριών από τις μικρότερες ηλικίες προς τις μεγαλύτερες.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι/-ες οι αθλητές/-ήτριες των κατηγοριών:
α) Προαγωνιστική Α’ αγόρια – Προαγωνιστική Α’ κορίτσια
β) Παμπαίδων -Παγκορασίδων
γ) Παίδων-Κορασίδων
δ) Εφήβων-Νεανίδων
ε) Ανδρών-Γυναικών
εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί και οι εγκύκλιοι της Ε.Ο.Ο.Α.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν με fax: 210-2412099 ή email έως Τρίτη 25 Σεπτεμβρίου 2012 ώρα 22:00. Δηλώσεις ελλιπείς και πέραν της προθεσμίας υποβολής δεν θα γίνονται δεκτές.

ΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ: Οι υπεύθυνοι των ομάδων θα πρέπει να προσκομίσουν στη γραμματεία των αγώνων, την ημέρα των αγώνων, τα δελτία υγείας και ασφάλισης των αθλητών ενημερωμένα για το 2012 και υπογεγραμμένα από τον/την Πρόεδρο και τον/την Γραμματέα του Συλλόγου τους. Αθλητές/-ήτριες χωρίς ενημερωμένα δελτία υγείας θα αποκλείονται.

ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΘΛΗΤΩΝ: Ελάχιστος αριθμός αθλητών ανά κατηγορία τρεις (3) αθλητές.

ΔΙΑΜΟΝΗ: Για αθλητές/-ήτριες από την επαρχία, υπάρχει δυνατότητα διανυκτέρευσης σε στεγασμένο αθλητικό χώρο του Α.Ο.Δ.Φ.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Δερμεντζής Δημήτρης, 6977657420.

Για τον Ε.Π.Ο.Σ. Φυλής

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Καλλιόπη Δηλαβεράκη

Tags: ,

Comments are closed.