19/12/2021 Ολύμπος – Ενιπέας – Γκόλνα – Σταυρός

Αναχώρηση 7 π.μ. από Εγνατία και Αντιγονιδών γωνία για Λιτόχωρο με λεωφορείο, 94 χλμ – 1.15’ ώρες. Α’ ομάδα: Ανάβαση από Λιτόχωρο (300μ) μέσω Εννιπέα πάνω από τη Ζηλνιά, κατάβαση στο φαράγγι, ανάβαση στη Γκόλνα, επιστροφή στο Λιτόχωρο. ΩΠ:8. B’ ομάδα: Λιτόχωρο-Ζηλνιά- Σταυρός- Μάνα Νερό- διασταύρωση δρόμου με Μοναστήρι. Οσοι επιθυμούν μπορούν να τερματίσουν στο Σταυρό. ΩΠ: 6. Συντονιστές Β’ ομάδας: Αγούλας Τ. & Μπόντσας Π.

Η εξόρμηση θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα. Οι συμμετέχοντες που πρέπει να έχουν εμβολιαστεί και να έχουν το πιστοποιητικό εμβολιασμού μαζί τους ή να έχουν πιστοποιητικό εμβολιασμού διαφορετικά θα πρέπει να προσαρμόσουν αρνητικό rapid test 48 ώρες για να κάνουν τη συμμετοχή τους, σύμφωνα με τις νέες υποδείξεις της Γ.Γ.Α. και του Ε.Ο.Δ.Υ. Στο Πούλμαν θα υπάρχει η προβλεπόμενη πληρότητα από το νόμο και υποχρεωτική χρήση μάσκας σε όλη τη διαδρομή.

Για δήλωση συμμετοχής και πληροφορίες καλέστε 6970425239 το ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι την ΤΕΤΑΡΤΗ. Όσοι δηλώσεις ακυρώνουν Σάββατο ή Κυριακή ή δεν εγκαθίστανται στην αναχώρηση χρεώνονται το ποσό της συμμετοχής.

Γκόλια

Γκόλνα

Ενιπέας

Ενιπέας

Tags: , ,

Comments are closed.