17,18-3-2018 Παρνασσός

Σάββατο 17/3: Αναχώρηση 7πμ.για Δελφούς με λεωφορείο 386 χλμ-4.15’ ώρες. Επίσκεψη στο Μαντείο των Δελφών (Ωρες λειτουργίας του μουσείου 9-3:40, ώρες λειτουργίας του αρχαιολογικού χώρου 8-2:40). Εάν το επιτρέπει ο χρόνος μπορεί να πραγματοποιηθεί μικρή διαδρομή στους Δελφούς. Το μεσημέρι φαγητό στους Δελφούς και το βράδυ βόλτα στην Αράχωβα. Διαμονή σε ξενοδοχείο-ξενώνα στους Δελφούς.

 Κυριακή 18/3: Προώθηση με το λεωφορείο στα Κελάρια. Α’ & Β’ ομάδες: Ανάβαση από τα Κελάρια (1750μ) στη κορυφή Λιάκουρα (2456μ). Εάν το επιτρέπει ο χρόνος η Α ομάδα μπορεί να επιχειρήσει ανάβαση στον Γεροντόβραχο (2396μ). Κατάβαση στα Κελάρια (1950μ). Ωρες πορείας 6-7. Ορειβατικό σκι & σκι στο Χ.Κ. Απαραίτητα κραμπόν – πιολέ – γκέτες – γυαλιά & γάντια για το χιόνι.  Παρατηρήσεις: Το ημερήσιο πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει, ανάλογα με την εξέλιξη του καιρού, τις δυνατότητες των ομάδων και τον διαθέσιμο χρόνο. Συντονιστές Β’ ομάδας: ΔΣ.

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΕΓΚΑΙΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ (μέχρι Τετάρτη 28-2-2018) ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΑΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΠΡΑΚΤΟΡΑ. Η Ο.Α.Λ.Θ. μπορεί να δανείσει εξοπλισμό μόνον στα μέλη της, εφόσον αυτό ζητηθεί εγκαίρως. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε έγκαιρα στο κινητό τηλ. της Ο.Α.Λ.Θ. για τις ορειβατικές εξορμήσεις 6970425239 (Μαχίλη Ιφιγένεια και Αχπαρίδης Μάκης).

Διαδρομή απο ΧΚ προς Λιάκουρα

Διαδρομή απο ΧΚ προς Λιάκουρα

Με φόντο η κορυφή Λιάκουρα

Με φόντο η κορυφή Λιάκουρα

Η τελική ανάβαση στη κορυφή Λιάκουρα

Η τελική ανάβαση στη κορυφή Λιάκουρα

Ατενίζοντας τον Γεροντόβραχο

Ατενίζοντας τον Γεροντόβραχο

Αρχαιολογικός χώρος Δελφών

Αρχαιολογικός χώρος Δελφών

Tags: , , ,

Comments are closed.