1ος Αγώνας Κυπέλλου Boulder 2012 Σάββατο 7 Ιουλίου.

Ο Ελληνικός Ορειβατικός Σύλλογος Αλμυρού διοργανώνει τον 1ο Αγώνα Κυπέλλου Boulder για το Πρωτάθλημα Αγωνιστικής Αναρρίχησης, σύμφωνα με το πρόγραμμα της Ε.Ο.Ο.Α. Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 – αγώνισμα Boulder, ώρα 10:00.

ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι αθλητές, εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπουν οι κανονισμοί και οι εγκύκλιοι της Ε.Ο.Ο.Α.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ
Οι δηλώσεις συμμετοχής θα πρέπει να σταλούν στα γραφεία του συλλόγου στο FAX 2422 0 26280, ή στο e-mail eos.almyrou@gmail.com & info@eosalmyrou.gr μέχρι στις 5 Ιουλίου 2012. Δηλώσεις ελλιπείς χωρίς την επισυναπτόμενη φόρμα δήλωσης και πέραν της προγραμματισμένης ημερομηνίας δεν θα γίνονται δεκτές.

ΔΕΛΤΙΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΑΣΦΑΛΙΣΗ ΑΘΛΗΤΩΝ
Οι αρχηγοί υποχρεούνται να προσκομίσουν α) στη σύσκεψη αρχηγών και β) στη γραμματεία των αγώνων, τα δελτία υγείας θεωρημένα από ιατρό για το έτος 2012 και τη βεβαίωση ασφάλισης των αθλητών τους.

ΣΥΣΚΕΨΗ ΑΡΧΗΓΩΝ
Η σκέψη των αρχηγών θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 7 Ιουλίου 2012 και ώρα 09:00 στο χώρο των αγώνων στο δάσος «Κουρί» του Δήμου Αλμυρού όπου θα γίνει ο έλεγχος των δελτίων  των αθλητών και θα ανακοινωθούν οι λίστες εκκίνησης του αγώνα. Η παρουσία των αρχηγών λόγων της ιδιαιτερότητας των αγώνων κρίνεται υποχρεωτική.
Σωματεία που δεν θα συμμετέχουν στη σύσκεψη, υποχρεούνται να δεχτούν τις αποφάσεις αυτής.

(*) Προσοχή, στο αγώνισμα του Boulder συμμετέχουν όλες οι κατηγορίες εκτός της Προαγωνιστικής Β΄.

Για τον Ε.Ο.Σ. Αλμυρού

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
Ζαβός Χρήστος

Tags: ,

Comments are closed.