Παιδικά τμήματα αναρρίχησης.

Αγαπητοί φίλοι-γονείς, την Τρίτη 5 Οκτωβρίου στις 17:30 θα γίνει η πρώτη συνάντηση (όλες οι ηλικίες) για την έναρξη των παιδικών & εφηβικών τμημάτων εκμάθησης αναρρίχησης. Παρακάτω αναγράφονται οι ώρες και ημέρες των προπονήσεων ανάλογα με την ηλικία.

Δευτέρα – Τετάρτη
Παιδιά 6-10 ετών
17:30 – 19:00

Τρίτη – Πέμπτη
Παιδιά 11 ετών και άνω
17:30 – 19:30

Η Ο.Α.Λ.Θ. ως μέλος της Ε.Ο.Ο.Α. θα λειτουργήσει τα παιδικά και εφηβικά τμήματα σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α.

Για την είσοδο στις εγκαταστάσεις
Όλοι οι αθλούμενοι έως 15 ετών θα πρέπει να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self test (αντίγραφο αυτού που υποβάλλεται στο σχολείο).
Από 16 ετών και άνω είναι απαραίτητη η επίδειξη εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου (PCR ή rapid test) με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση).
Για τους συνοδούς είναι απαραίτητη η επίδειξη εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου (PCR ή rapid test) με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση).
Όλα τα παιδιά πρέπει να προσκομίσουν βεβαίωση για αθλητική δραστηριότητα από αρμόδιο γιατρό, και ηλεκτροκαρδιογράφημα.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους.
Εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας οι αθλητές/αθλούμενοι κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνείτε στο 6971 955 690.

kids-climbing-oalth

Tags: ,

Comments are closed.