Ε.Ο.Ο.Α. – 27η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση (Π.Α.Σ).

Αγαπητοί φίλοι,
Σας γνωρίζουμε ότι η Ε.Ο.Ο.Α. σε συνεργασία με την Ο.Λ Καλαμπάκας και το
Δήμο Καλαμπάκας διοργανώνει την 27η Π.Α.Σ που θα πραγματοποιηθεί στα Μετέωρα, στις 25-26- 27 Σεπτεμβρίου 2015.
Κάθε σωματείο μπορεί να λάβει μέρος με όσους αναρριχητές διαθέτει εφόσον είναι εγγεγραμμένοι στη δύναμή του.

Παρακαλούνται τα σωματεία να δηλώσουν με e-mail στην Ε.Ο.Ο.Α μέχρι 21/9 τον αριθμό των συμμετοχών ώστε να γίνει καλύτερος προγραμματισμός. Σας υπενθυμίζουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες αναρριχητές πρέπει υποχρεωτικά:
1) να είναι μέλη σωματείων που ανήκουν στη δύναμη της Ε.Ο.Ο.Α.
2) να είναι ασφαλισμένοι
3) να έχουν θεωρημένη ορειβατική ταυτότητα (δ. μέλους) από την Ε.Ο.Ο.Α. για το 2015. Η διαμονή των αναρριχητών θα γίνει στο κάμπινγκ «Βράχος» στο Καστράκι και η Ε.Ο.Ο.Α θα καλύψει τα έξοδα των δύο (2) διανυκτερεύσεων (σε σκηνές στο κάμπινγκ), καθώς και το γεύμα του Σαββάτου.

Οι αναρριχητές αμέσως μετά την άφιξή τους στο κάμπινγκ θα δηλώσουν την παρουσία τους στη γραμματεία και θα παραλάβουν ειδικές κάρτες – αφού επιδείξουν την ορειβατική τους ταυτότητα (δ. μέλους) θεωρημένη από την E.O.O.A. για το 2015 – οι οποίες θα δίνουν στον κάτοχο το δικαίωμα διανυκτέρευσης & γεύματος.
Η φετινή αναρριχητική συνάντηση είναι αφιερωμένη στα 20 χρόνια από το θάνατο του Γιώργου Μιχαηλίδη. Καλούμε όλους τους αναρριχητές / αναρριχήτριες να πλαισιώσουν την εκδήλωση προκειμένου να αποτίσουμε φόρο τιμής στο μεγάλο δάσκαλο – αναρριχητή.

Συνημμένα αποστέλλουμε το πρόγραμμα των εκδηλώσεων και το έντυπο δήλωσης συμμετοχής αναρριχητών, του οποίου παρακαλείστε να κάνετε αντίγραφα, να συμπληρώσετε ένα για τον κάθε αναρριχητή και να το παραδώσετε στη γραμματεία της Π.Α.Σ.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Η Πανελλήνια Αναρριχητική Συνάντηση απευθύνεται αποκλειστικά και μόνο σε σωματεία μέλη της Ε.Ο.Ο.Α.

rsz_Μετεωρα_1

Tags:

Comments are closed.