ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ενημερώνουμε τα μέλη μας  ότι η αναρριχητική πίστα του συλλόγου θα ανοίξει για την νέα περίοδο 2021-2022 την Δευτέρα στις 13 Σεπ 2021.

Η ΟΑΛΘ ως μέλος της ΕΟΟΑ θα λειτουργήσει την αναρριχητική πίστα που διαθέτει για άθληση σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα της ΓΓΑ που εκδόθηκαν στις 6 Σεπ 2021.

Παρακαλούμε όλα τα μέλη  μας που επιθυμούν να αθληθούν όπως τηρήσουν τα παρακάτω περιοριστικά μέτρα.

Λειτουργία οργανωμένων αθλητικών εγκαταστάσεων (ανοικτών και κλειστών) για άθληση από αθλούμενους (προπονήσεις και αγώνες) σε ομαδικά και ατομικά αθλήματα που καλλιεργούνται από αναγνωρισμένες από τη ΓΓΑ ομοσπονδίες.

Οι αθλούμενοι πολίτες:

Για τη χρήση είναι απαραίτητη η επίδειξη εβδομαδιαίου τεστ αντιγόνου (PCR ή rapid test) από τους αθλούμενους (16 ετών και άνω), με εξαίρεση όσους προσκομίζουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή πιστοποιητικό νόσησης (εκδίδεται 30 ημέρες μετά τον πρώτο θετικό έλεγχο και ισχύει εώς 180 ημέρες μετά τη νόσηση).

Οι αθλούμενοι έως 15 ετών αρκεί να επιδεικνύουν βεβαίωση αρνητικού αποτελέσματος self test.

Τήρηση των περιορισμών χωρητικότητας του Πίνακα 1 της οδηγίας με ημερομηνία 6/9/2021 της ΓΓΑ (1 άτομο ανά 15 τ.μ. για τα πρώτα 400 τ.μ.)Μέγιστη  χωρητικότητα  25 άτομα στις εγκαταστάσεις μας.

Συστήνεται, ο χρόνος άσκησης να είναι έως μία (1) ώρα.

H τήρηση καταλόγου εισερχομένων-εξερχομένων.

Επιτρέπεται η χρήση αποδυτηρίων (από αθλητές και αθλούμενους) στις οργανωμένες αθλητικές εγκαταστάσεις, σε προπονήσεις και αγώνες με τις κάτωθι προϋποθέσεις:

  •  παρουσία ενός ατόμου ανά 15 τ.μ. εντός των αποδυτηρίων,
  • αυστηρή τήρηση όλων των κανόνων Δημόσιας Υγείας.

Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική σε όλους τους κλειστούς χώρους

Εξαιρούνται από τη χρήση μάσκας οι αθλητές/αθλούμενοι κατά τη διάρκεια της άσκησης.

Το ΔΣ

 

Tags:

Comments are closed.