7-1-2018 Βουλγάρα

Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και ασφαλείς αναβάσεις. Ελάτε να κάνουμε μαζί την πρώτη ανάβαση του 2018 στη Βουλγάρα.  Αναχώρηση 7 π.μ. απο Εγνατία και Αντιγονιδών για Βουλγάρα. Α’ ομάδα: Απο διασταύρωση με λιβάδι (1.000μ) ανάβαση στη κορυφή (1.687μ) διάσχιση μέχρι Αγ. Δημήτρη. Β’ ομάδα: Από διασταύρωση με λιβάδι ανάβαση στην κορυφή της Βουλγάρα (ή εάν δεν το επιτρέπουν οι δυνατότητες της ομάδας ή του καιρού ) μέχρι το διάσελο πριν την κορυφή και κατάβαση στον Αγ. Δημήτρη. Συντονιστές Β’ ομάδας: ΔΣ.
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ: 6970425239 (Αχπαρίδης Μάκης & Μαχίλη Ιφιγένεια) ΕΓΚΑΙΡΩΣ δηλαδή ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ το βράδυ στις 10:00 μ.μ. H δήλωση συμμετοχής σημαίνει δέσμευση συμμετοχής και γίνεται με 2 τρόπους: 1) τηλεφωνικά στο παραπάνω τηλέφωνο και 2) με κατάθεση προκαταβολής στα γραφεία της Ο.Α.Λ.Θ.
Απαραίτητη προϋπόθεση και των δύο: σε περίπτωση μη παρουσίας μέχρι την αναχώρηση του λεωφορείου στις 7 και σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις 12:00 του Σαββάτου, ο δηλών βαρύνεται με όλο το κόστος της συμμετοχής εάν δήλωσε τηλεφωνικά ή με το κόστος της προκαταβολής εάν την κατάθεσε στο σύλλογο όποιος και να είναι ο λόγος της ακύρωσης.

βουλγάρα χειμώνας1a Βουλγάρα5a

Tags: , ,

Comments are closed.