17,18,19-2-18 Πρέσπες, Βαρνούντας, Τρικλάριο

Σάββατο 17/2: Αναχώρηση 7 π.μ.για ΧΚ Βίγλας 1540μ, με λεωφορείο 226 χλμ-2.30’ ώρες. Ανάβαση στην κορυφή Λούντζερ (1929μ). Κατάβαση στο χωριό Πισοδέρι 1430μ. Ώρες πορείας 6’. Β’ ομάδα: Ανάβαση στην κορυφή Βίγλα (1950μ) και επιστροφή. Ώρες πορείας 3.30’. Απαραίτητα κραμπόν – πιολέ – γκέτες – γυαλιά για το χιόνι. Ορειβατικό σκι & σκι στο Χ.Κ. Διαδρομή στο νησάκι Αγ. Αχίλλειος.

Kυριακή 18/2: Αναχώρηση 8 π.μ. για ΧΚ Βίγλας. Α’ ομάδα: Ανάβαση από Χ.Κ. στην κορυφή Δεσποτικό 2334μ και κατάβαση στον Αγ. Γερμανό 1040μ. Ώρες πορείας 7.30’. Β’ ομάδα: Ανάβαση από Χ.Κ. στην κορυφή Κίρκο (2165μ). Ώρες πορείας 6. Ορειβατικό σκι & σκι στο Χ.Κ. Απαραίτητα κραμπόν – πιολέ – γκέτες – γυαλιά για το χιόνι.

Δευτέρα 19/2: Αναχώρηση 8 π.μ. για Βατοχώρι. Α’ ομάδα: Ανάβαση από Βατοχώρι (880μ) στο Τρικλάριο 1746μ. Κατάβαση στο χωριό Μικρολίμνη (850μ). Ώρες πορείας 6.30’. B’ ομάδα: Ανάβαση από το Βατοχώρι (880μ) στο Τρικλάριο 1746μ και επιστροφή. Ώρες πορείας 5. Ορειβατικό σκι & σκι στο Χ.Κ. Απαραίτητα κραμπόν – πιολέ – γκέτες – γυαλιά για το χιόνι. Επιστροφή με λεωφορείο 230 χλμ-2.30’ ώρες.

Διανυκτερεύσεις στον Αγ. Γερμανό ή στους Ψαράδες. Παρατηρήσεις: Το ημερήσιο πρόγραμμα ενδέχεται να αλλάξει, ανάλογα με την εξέλιξη του καιρού, τις δυνατότητες των ομάδων και τον διαθέσιμο χρόνο. Συντονιστές Β’ ομάδας: Αλμπάνης Λ. & Δουδουλάκας Χ. Απαραίτητη είναι η έγκαιρη δήλωση συμμετοχής (μέχρι Τετάρτη 7-2-2018) καθώς και η κατάθεση προκαταβολής για την κράτηση της διαμονής στον τουριστικό πράκτορα. 
Η Ο.Α.Λ.Θ. μπορεί να δανείσει εξοπλισμό μόνον στα μέλη της, εφόσον αυτό ζητηθεί εγκαίρως. Υπάρχει η δυνατότητα για σκι και ορειβατικό σκι, αν οι συνθήκες χιονοκάλυψης είναι καλές. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε έγκαιρα στο κινητό τηλ. της Ο.Α.Λ.Θ. για τις ορειβατικές εξορμήσεις 6970425239 (Μαχίλη Ιφιγένεια και Αχπαρίδης Μάκης).

Κορυφή Λούτζερ

Κορυφή Λούτζερ

Κορυφή Δεσποτικό

Κορυφή Δεσποτικό

Τρικλάριο

Τρικλάριο

Βίγλα Πισοδέρι

Βίγλα Πισοδέρι

Αγ. Αχίλλειος

Αγ. Αχίλλειος

Tags: , , ,

Comments are closed.