11-2-2018 Αγ. Παύλος

Ελάτε να απολαύσουμε το υπέροχο αλπικό χιονισμένο τοπίο στον Αγ. Παύλο. Αναχώρηση 7πμ. απο Εγνατία και Αντιγονιδών γωνία για Γρανίτη, με λεωφορείο 173 χλμ-2 ώρες.
Α’ ομάδα: Ανάβαση από τον Γρανίτη (830μ) μέχρι την κορυφή στο εκκλησάκι του Αγ. Παύλου (1.770μ) και επιστροφή στον Γρανίτη. Ώρες πορείας 6.
Β’ ομάδα: Ανάβαση από τον Γρανίτη μέχρι το διάσελο πριν τον Αγ. Παύλο (1.600μ) και επιστροφή στον Γρανίτη. Ώρες πορείας 5.
Απαραίτητα κραμπόν – πιολέ – γκέτες – γυαλιά για το χιόνι. Συντονιστές Β’ ομάδας: Βλασακίδης Α. & Νικούλης Ι.
Για πληροφορίες και κρατήσεις καλέστε στο ΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΡΕΙΒΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΡΜΗΣΕΙΣ: 6970425239 (Αχπαρίδης Μάκης & Μαχίλη Ιφιγένεια) ΕΓΚΑΙΡΩΣ δηλαδή ΤΟ ΑΡΓΟΤΕΡΟ μέχρι την ΠΕΜΠΤΗ το βράδυ στις 10:00 μ.μ. Το λεωφορείο κλείνεται με βάση το πλήθος των συμμετοχών την ΠΕΜΠΤΗ. H δήλωση συμμετοχής σημαίνει ΔΕΣΜΕΥΣΗ συμμετοχής και γίνεται με 2 τρόπους: 1) τηλεφωνικά στο παραπάνω τηλέφωνο και 2) με κατάθεση προκαταβολής στα γραφεία της Ο.Α.Λ.Θ. Απαραίτητη προϋπόθεση και των δύο: σε περίπτωση μη παρουσίας μέχρι την αναχώρηση του λεωφορείου στις 7 και σε περίπτωση ακύρωσης μετά τις 12:00 του Σαββάτου, ο δηλών βαρύνεται με όλο το κόστος της συμμετοχής εάν δήλωσε τηλεφωνικά ή με το κόστος της προκαταβολής εάν την κατάθεσε στο σύλλογο όποιος και να είναι ο λόγος της ακύρωσης.

Εκκλησάκι Αγ. Παύλου

Εκκλησάκι Αγ. Παύλου

Αποψη διαδρομής

Αποψη διαδρομής

Αποψη διαδρομής απο το διάσελο προς Αγ. Παύλο

Αποψη διαδρομής απο το διάσελο προς Αγ. Παύλο

Tags: , ,

Comments are closed.